Mission

Vi var din printleverandør fra 1981 til lukning marts 2024.

Du har visionen, du designer, du kreerer – vi fuldfører og færdiggør din vision med dokument håndtering af høj kvalitet. Fra stort til småt, sort og hvid til brillant fuldfarve – Greve Lyskopi gør det. Vi har ressourcerne og ekspertisen til at gøre din vision til virkelighed.

I kan med Greve Lyskopi, opnå en god, nær og tillidsfuld samarbejdspartner med mere end 35 års erfaring. For jo bedre samarbejdet er, jo bedre bliver de færdige resultater. Især når man som os, ikke kun leverer en færdig vare, men i høj grad også et forløb, hvor de enkelte processer kræver service, kvalitet og timing.

Tegningskopi

Ønsker du storformat, print og kopi i sort/hvid eller farve,så overlad trygt opgaven til os

 

Kopi & Scan

Vi leverer kopi og print i sort/hvid og farve, vi kopierer dine A4 og A3 sider efter dine behov

 

Grafisk arbejde

Vi kan tilbyde grafisk opsætning til alle dine tryksager. Vi håndterer både små og store opgaver inden for enhver type tryksag.

CAD filer konvertering

Vi har specialiseret os i at konvertere papirtegninger til digitale CAD-filer (DWG) samt rentegning af tegninger

Værdier

Greve Lyskopi understøtter vision og mission med kerneværdierne kvalitet, troværdighed og åbenhed samt en ambition om at udvise omhyggelighed ved alle jobs. Kerneværdierne lægger vægt på, at virksomhedens produkter har høj kvalitet. Men med kvalitet forstås fokus på kunden altså kvalitet og professionalisme i behandlingen af enhver kundekontakt.

Troværdigheden opbygger Greve Lyskopi gennem sine handlinger og gennem de produkter og ydelser, der leveres. Sammen med åbenhed fokuseres der på at etablere effektive processer frem for at kunden udelukkende modtager en vare.

Greve Lyskopi skal arbejde på at indgå i tætte relationer med kunderne, så nye arbejdsgange og løsninger kan udvikles løbende i et fællesskab baseret på gensidig tillid og respekt for hinandens holdninger.

Værdien omhyggelig er primært rettet mod de enkelte jobs samt sekundært indad i virksomheden som udtryk for en gensidig respekt mellem medarbejderne og et udtrykt ønske om omhyggelighed i at sikre en så god arbejdsplads som muligt.