Plakater
Printede eller trykte plakater kan bruges til alverdens formål. Vi tilbyder plakater helt fra A3 til busstander-størrelser i kraftigt 170 g silk papir.
Plakater gør opmærksom på dit budskab i større format. Ligesom med meget anden markedsføring, er det godt at fokusere på et enkelt budskab, der er nemt at huske for kunden. Er der for mange informationer at tage ind, så er chancen for at kunden går videre, uden at have forstået budskabet, noget større.

Klik her for at bestille dine plakater

Bannere
Bannere bruges alle vegne og til meget forskellige formål. Derfor er det også meget individuelt, hvilke krav man har til størrelse og udformning.
Det vigtigste er dog, at det budskab kunderne skal blive opmærksomme på, bliver præsenteret på den bedst mulige måde.
I den forbindelse er det yderligere vigtigt, at banneret er lavet af det rigtige materiale, så det eksempelvis kan modstå vind og vejr.

Klik her for at bestille dine bannere

Skilte
Vores tryk af skilte dækker over mange forskellige typer skilte, lige fra dørskilte, gavechecks, infotavler og skilte til byggepladsen.
Den største størrelse på et skilt i sig selv er 140 x 290 cm. Skal skiltet være større, sammensættes skiltet af flere plader. I princippet kan skiltene dog være i lige den størrelse du har brug for. Afhængig af formålet er det forskelligt, hvilken tykkelse, skiltet bør have.

Klik her for at bestille dine skilte

Roll-Up
En flot trykt roll up er vores mest populære udstillingssystem til messebrug. Det er billig og effektiv markedsføring og samtidig er de både nemme at sætte op og pille ned igen.
Roll-upen findes i flere forskellige versioner, alt efter hvor meget roll-upen skal bruges, og hvor mange penge man har til det enkelte formål.

Klik her for at bestille dine Roll-up

Vidste du at..

Greve Lyskopi leverer print af bygningstegninger på syntetisk papir istedet for gammeldags laminering.

Det er velegnet til udendørs brug og i byggepladsskuret.
Med UV-resistente farver kan det holder op til 5 år. Tegninger printes på 170μ syntetisk papir (130 g polypropylen) med satinoverflade og grå bagside.

 Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte info@grevelyskopi.dk eller tlf.4390 1470.